Another way
to live the city
line
Evergate Résidences
A peacefull way of life
EVERGATE biedt een aantrekkelijke eigentijdse woonomgeving waar comfort, technologie, diensten en veiligheid naadloos in elkaar passen. Alles is aanwezig om u vlot te verplaatsen, met ondergrondse parkings en fietsparkings op de benedenverdieping. Bovendien hebben de bewoners toegang tot een elektronische receptie om gemakkelijk pakjes te verzenden en te ontvangen.

De 117 appartementen van EVERGATE en de 3 buurtwinkels op de benedenverdieping zijn verdeeld over vier aangename residenties. De meeste zijn doorzonappartementen en hebben een balkon, terras of tuin. Daarbij werd bijzondere aandacht besteed aan een optimale lichtinval. De penthouses hebben een adembenemend uitzicht en de verspringende verdiepingen bieden een uniek zicht op Brussel.

Open yourself up to nature
Vanaf het balkon of terras hebt u een open zicht op het omliggende groen of de stad. Voor de ingang van de residenties nodigt een gemeenschappelijke groenruimte uit tot rust en aangenaam verpozen.

Ook op energievlak houdt EVERGATE rekening met het milieu en wordt er op energie bespaard dankzij een degelijke isolatie, zonnepanelen en groendaken. Wilt u erop uit trekken? U rijdt zo het formidabele fietsnetwerk van het Brusselse gewest op, waar u telkens weer een andere fietsroute kunt kiezen.
Evergate Résidences

Evergate Résidences
A unique opportunity
for investors
EVERGATE garandeert een blijvende meerwaarde voor uw investering, met woningen die een zeer interessant rendement bieden, zoals de studio’s en appartementen met 1 slaapkamer, die klasse en comfort koppelen aan een aantrekkelijke leefomgeving. De grotere woningen, de appartementen met 2 of 3 slaapkamers, zijn dan weer geknipt voor gezinnen.

En plus de son environnement agréable et sécurisé, EVERGATE propose une localisation idéale pour les cadres internationaux et les fonctionnaires européens, avec une ligne de chemin de fer en ligne directe vers les institutions de la CE (gare Schuman à 10 min) mais aussi la proximité directe de l’OTAN, d’importants centres de décision internationaux et du pôle économique de Brussels Airport.
Evergate Résidences
Property highlights
line
 • Evergate Résidences - Architecture élégante

  Stijlvolle architectuur

  De eigentijdse, maar tegelijk tijdloze architectuur van EVERGATE trekt het licht en de natuur naar binnen en biedt met woningen van verschillende grootte, een andere indeling of oriëntering voor ieder wat wils. De klemtoon ligt daarbij op de toepassing van duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen (mix van baksteen en vezelcementplaat).

 • Evergate Résidences - Performances énergétiques

  Energieprestaties

  De dubbele ventilatie met energierecuperatie, het voortreffelijke isolatieniveau en de groendaken zorgen samen voor uitstekende energieprestaties (passief 2015). De zonnepanelen zorgen er op hun beurt voor dat de hoeveelheid energie nodig voor de productie van warm water fors daalt.

 • Evergate Résidences - Finitions qualitatives

  Hoogwaardige afwerking

  De keuken is volledig uitgerust met keuze van inrichting, parketvloer met bijpassende plinten en tegels voor zowel de keuken als de badkamer. De thermogelakte aluminium ramen met driedubbel glas garanderen een prima geluidsisolatie.

 • Evergate Résidences - Un art de vivre en toute quiétude

  Aangenaam en gerust wonen

  EVERGATE biedt een aangename leefomgeving met niet meer dan 5 appartementen per verdieping. De indeling van de appartementen is zo uitgekiend dat de privacy van iedereen wordt gegarandeerd, zonder evenwel aan licht en zicht in te boeten dankzij de grote ramen.

 • Evergate Résidences - Une sécurité sans compromis

  Veiligheid zonder compromissen

  De woningen zijn rechtstreeks bereikbaar via de ondergrondse parking. De verdiepingen zijn uitgerust met veiligheidsdeuren en iedere bewoner heeft een eigen videofoon.

  Appartement tonen
  line
  OPENING :
  • Donderdag > 10.00u tot 12.30u
  ADVISEUR :
  Vraag een virtuele rondleiding aan bij de verkoopadviseur
  Laten we bij u of bij ons in alle veiligheid een afspraak maken!

  ADRES
  Avenue Jules Bordet, 32 - B-1140 Evere
  T. +32 (0)800 20 131
   

  Meer informatie
  line
  Thomas & Piron Bâtiment


  Thomas & Piron Bâtiment
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  T. +32 (0)2/726 88 73
  www.thomas-piron.eu

  Haut de page
  Documents, images et photos non contractuels